Akvarie, Krybdyr og Blomstermessen i Nykøbing F. Hallerne

Akvarie, Krybdyr og Blomstermessen i Nykøbing F. Hallen er en messe som byder på alt fra fisk padder, krybdyr, reptiler, hvirvelløse dyr, insekter, og selvfølgelig et utal af blomster - FØLG OS PÅ FACEBOOK!

I Nykøbing F. Hallen mødes udstillere, forretninger, foreninger, og besøgende til en fantastisk weekend hvor alle haller/lokaler i Nykøbing F. Hallen er omdannet til messe.


Akvarie, Krybdyr og Blomstermessen er for alle i alle aldre. Tag konen, manden, søster og bror samt naboen med til en uforglemmelig oplevelse, hvor fisk, padder, krybdyr m.m. er i fokus under ordnede forhold. Du kan komme helt tæt på dyrene og hvem ved – måske er du heldig at få lov til at holde en slange!

 

Det kan du forvente at se!
På messen vil der typisk kunne opleves følgende dyr:

Slanger, edderkopper, skorpioner, kamæleoner, skægagamer, skinker, pindsvin, frøer, tudser, skildpadder, vandrende blade, vandrende grene, knælere, kakerlakker, gekkoer, anoler, larver, biller og mange andre øgler, insekter og hvivelløse dyr.
Krybdyr Kun Søndag D. 12 Nov.

 

Fisk i alle former og farver. De gængse selskabsfisk, så som guppyer, platyer, mollyer, sværddragere, ancistrus, pansermaller, gurami og tetraer. Der vil selvfølgelig også være de smukke cichlider så som scalare, discus, sommerfuglecichlider, malawi-cichlider og tanganiyka-cichlider. Ud over dette vil der også være mere specielle fisk og hvirvelløse dyr til både store og små akvarier.

 

Du vil selvfølgelig også blive præsenteret for et væld af forskellige smukke og duftende blomster. Bliv indhyllet i en verden af farver og find det helt perfekte til vindueskarmen eller udstuen derhjemme, eller find spændende blomsterløg, du kan plante ud i haven og få glæde af til foråret eller sommeren.

 

Af tilbehør vil man typisk kunne finde gode tilbud på følgende: Terrarier, akvarier, lys/pærer/lysstofrør, foder, bundlag, gødning, kork, lianer, varmemåtter/pærer/lamper, rugemaskiner, pumper/filtre, vitamin tilskud/kalk, planter af både plastic og friske levende egent til terrarier og akvarier, foderdyr bestående af insekter (både levende og frost), frosne mus/rotter og meget MEGET mere.

 

Bliv inspireret og få en snak med en af de mange udstillere.

 

Danmarks billigste!

Vi er overbevist om, at vi har landets billigste entré priser


Voksne 30,-

Børn til og med 12 år kommer gratis ind med følge af betalende voksen.

 

Vi har gjort det nemt for sælgere og publikum at finde vej. Se under Info til udstillere!


Vi ses i Nykøbing F. Hallen!!

Venlig hilsen

Guldborgsund Hallerne
Nr. Boulevard 4A
4800 Nykøbing F.

Tlf: 54 73 15 40 

guldborgsundhallerne@guldborgsund.dk

Nykøbing F. Hallerne - Nørre Boulevard 4A - 4800 - Nykøbing F. - 54 73 15 40

Persondatapolitik