Bliv god til Mailchimp

 Lær hvordan du opbygger en modtagerliste, designer nyhedsbreve med personlige templates, og forbedrer din åbningsrate + alt det andet der skal til, for at komme godt i gang med Mailchimp. Vi runder også de mere avancerede funktioner i Mailchimp, så du kan lære, hvordan du sætter din e-mailmarkedsføring på autopilot. Det bliver tre lærerige timer, hvor du ud over at blive grundigt introduceret til Mailchimp, også går der fra med et konkret bud på et automation flow, der passer ind i netop din virksomhed. Vi runder også lovgivningen på området, og do’s and don’ts med udgangspunkt i eksempler fra den virkelige verden.  

Kurset er for dig, der er ansvarlig for markedsføring og som godt vil lære at sende nyhedsbreve via MailChimp, eller som måske allerede er i gang og gerne vil lære mere.

 

Krav for deltagelse:

Inden du møder op på kurset, skal du have oprettet en Mailchimp konto. Det kan du gøre gratis her: mailchimp.com
Bruger i allerede Mailchimp i virksomheden, er det en god ide at kontrollere, at du adgang til systemet.

Du skal desuden medbringe egen bærbar computer.

 

Underviser:

Iben Busch er uddannet Online Marketing Manager hos Bigum&Co, og har i de seneste fem år beskæftiget sig med online markedsføring i forskellige typer virksomheder, både på B2B og B2C markedet. Iben vejleder nystartede og mindre virksomheder i strategisk brug af marketingkanaler, med en helhedsorienteret tilgang til online markedsføring.

 

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/iben-busch/

Web: http://ibenbusch.dk/

 

Tilmelding