Akvarie, Krybdyr og Blomstermesse 2018

INFORMATION TIL BESØGENDE

Akvarie, Krybdyr og Blomstermesse i Nykøbing F. Hallen er en messe som byder på alt fra fisk, padder, krybdyr, reptiler, insekter, andre hvirvelløse dyr og selvfølgelig et utal af blomster.

 

I Nykøbing F. Hallen mødes udstillere, forretninger, foreninger og besøgende til en fantastisk weekend, hvor haller/lokaler i Nykøbing F. Hallen er omdannet til messe.

 

Akvarie, Krybdyr og Blomstermessen er for alle i alle aldre. Tag konen, manden, børnene, søster og bror samt naboen med til en uforglemmelig oplevelse, hvor fisk, padder, krybdyr m.m. er i fokus under ordnede forhold. Du kan komme helt tæt på dyrene. Og hvem ved?  Måske er du heldig at få lov til at holde en slange!

 

Det kan du forvente som besøgende!

 

 - Lørdag  - udstilling uden salg ( gælder kun for krybdyrs udstillere )
 - Søndag - udstilling med salg  ( gælder kun for krybdyrs udstillere )


På messen vil der typisk kunne opleves følgende dyr:
Slanger, edderkopper, skorpioner, kamæleoner, skægagamer, skinker, pindsvin, frøer, tudser, skildpadder, vandrende blade, vandrende grene, knælere, kakerlakker, gekkoer, anoler, larver, biller og mange andre øgler, insekter og hvirvelløse dyr.

 

Fisk i alle former og farver. De gængse selskabsfisk, så som guppyer, platyer, mollyer, sværddragere, ancistrus, pansermaller, gurami og tetraer.
Der vil selvfølgelig også være de smukke cichlider så som scalare, discus, sommerfuglecichlider, malawi-cichlider og tanganiyka-cichlider.
Ud over dette vil der også være mere specielle fisk og hvirvelløse dyr til både store og små akvarier.

 

Du vil selvfølgelig også blive præsenteret for et væld af forskellige smukke og duftende blomster.
Bliv indhyllet i en verden af farver og find det helt perfekte til vindueskarmen eller udstuen derhjemme, eller find spændende blomsterløg, du kan plante ud i haven og få glæde af til foråret eller sommeren.

 

Af tilbehør vil man typisk kunne finde gode tilbud på følgende:

Terrarier, akvarier, lys/pærer/lysstofrør, foder, bundlag, gødning, kork, lianer, varmemåtter/pærer/lamper, rugemaskiner, pumper/filtre, vitamin tilskud/kalk, planter af både plastic og friske levende egent til terrarier og akvarier, foderdyr bestående af insekter (både levende og frost), frosne mus/rotter og meget MEGET mere.

Vi tager forbehold for sygdom og afbud! 

 

Bliv inspireret og få en snak med en af de mange udstillere.

 

Danmarks billigste!

Vi er overbevist om, at vi har landets billigste entré priser

- Voksne 30,-

- Børn til og med 12 år kommer gratis ind med følge af betalende voksen.

 

Vi har gjort det nemt for sælgere og publikum at finde vej. Se under Info til publikum og udstillere
Følg os på Facebook på link; 
Akvarie, Krybdyr & BlomsterMesse
https://www.facebook.com/akvariekrybdyrogblomstermesse/ 

 

------------------------------------------------ 

 

VIGTIG INFORMATION TIL UDSTILLERE

 

Tilmelding
For at tilmelde dig - gå til Tilmelding og udfyld formularen.

Betaling
Undervejs i tilmeldingen kan du tilvælge morgenmad, aftensmad, overnatning m.m.
Rabat! Kommer du med med en brobillet/færgebillet eller en kvittering fra Brobizz - så er der gratis aftensmad gældende for 2 personer lørdag aften. 

 

Besked fra dyrlægen

VIGTIG Information til henholdsvis udstillere og sælgere der deltager på messen i Nykøbing F Hallerne den 15.- 16. September 2018.

 

Lørdag er det kun tilladt at udstille dyr til formidling mv. Det vil sige der foregår intet salg før om søndagen, disse regler skyldes at vi ikke ønsker dyr der deltager i en messe over 2 dage hvis de er holdt i typiske salgsdisplays, oftest er disse forhold for små til at tillade optimal termoregulering for dyret, og det er samtidig ikke muligt at placere en vandskål.

 

Derfor tillades dyr der udstilles fra lørdagen til søndagen kun hvis de er holdt med en række betingelser opfyldt:

 

-Der skal være en tilstrækkelig temperatur gradient der tillader dyret at termoregulere i temperaturzone egnet for den specifikke art..

-Temperaturen skal være kontrolleret at en termostat hvis dyret er en tropisk art.

-Dyr som kommer fra tempereret zoner kan tillades holdt uden videre varme, men hvis nødvendigt for arten, med et lokalt hotspot.

-Terrariet skal være flugt sikret dvs. At der er ingen risiko for at terrariet kan åbnes af hverken dyret eller fremmede personer hvis det forlades uden opsyn. Dette skal gerne være i form af en lås, men strips el. Lign. kan benyttes.

 

Søndag foregår messen som regulær salgs messe.


Lørdag D. 15/9 er det KUN udstilling.
Søndag D. 16/9 er det tilladt at sælge krybdyr


https://www.krybdyrlæge.dk/

Nykøbing F. Hallen - Nørre Boulevard 4A - 4800 - Nykøbing F. - 54731540