Webinar - digitalisering

Bliv klogere på digitalisering og din virksomhed

TILMELDING TIL BACK TO BUSINESS-BACK ON TRACK

Projektet Back to Business-Back on Track er et samarbejde mellem Destination Limfjorden, Turistsamarbejdet Kystlandet, Destination Himmerland og Dansk Kyst- og Naturturisme. Vi ønsker sammen med nøje udvalgte samarbejdspartnere at videregive kompetencer inden for digitalisering i øjenhøjde, så man som turismevirksomhed kan omstille sin virksomhed til den nye turistadfærd og behov som følge af COVID-19.


Indsatserne i projektet kan hjælpe dig som virksomhed ved at:

  • Få konkrete værktøjer til at agere i et nyt marked, ovenpå en periode, hvor ressourcerne mange steder er blevet få.
  • Få konkrete værktøjer til at blive endnu klogere på, hvordan du bruger digitale platforme og sociale medier i din virksomhed.
  • Få mulighed for at gratis eksperthjælp til din virksomheds specifikke behov.
Du kan vælge at tilmelde dig til:
- 1-til-1-møde
eller
- Webinar 

....eller begge indatser - det ene udelukker ikke det andet og det er ikke et krav, at du tilmelder dig begge ting. Men for at deltage efter webinaret den 10. februar, skal du have deltaget i et 1-til-1-møde med Destination Himmerland og de lokale erhvervskontorer i destinationen.

1-til-1-møde

For at deltage i projektets indsatser vil du blive tilbudt at deltage i 1-til-1-møder med Destination Himmerland og de lokale erhvervskontorer i Vesthimmerland og Mariagerfjord. Til mødet vil vi få en god snak om din virksomheds behov lige nu som følge af COVID-19 og hvordan vi på bedste måde kan hjælpe din virksomhed videre ved hjælp af projektets forskellige indsatser. 

Webinar d. 10. februar
Som en del af projektet Back to Business-Back on Track inviterer vi til en formiddag, hvor vi sammen kan blive klogere på digitalisering og kommunikation. Det du kan blive klogere på, er blandt andet en online platform Den Digitale Værktøjskasse, som bliver præsenteret på dagen.

Den digitale værktøjskasse er et opslagsværk til de mange forskellige digitale platforme og medier, hvor du får konkrete guides til, hvordan du navigerer rundt i mange medier og platforme.


Program for dagen kommer senere.

Hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om dette, venligst kontakt Projektkonsulent Sofi Olofsson Bak på mail sofi@destinationhimmerland.dk eller tlf.nr. 31 48 90 78.