Studietur eks-Rostock, nu Lolland!

Årets studietur går til ... Lolland

 Klik på tilmelding for at melde dig til årets forrygende studietur. Det bliver både fagligt og festligt.  

Der er endnu ledige pladser på Kreds 3’s årlige busrejse med fagfæller, der i år har afgang torsdag 19. november. For at undgå at skulle aflyse turen i sidste øjeblik har vi valgt et land, som ingen kan stoppe os i at besøge, nemlig Lolland!

Vi havde oprindeligt planlagt at besøge Rostock, men da corona-tallene flintrer op og ned lige så ustabilt, som de amerikanske børskurser, har vi sadlet om.

Den halve snes fagfæller, som allerede har tilmeldt sig turen, regner vi stadig med som deltagere. Skulle man være så skuffet over, at vi ændrer rejsedestinationen, at man vil framelde, skal det gøres inden for de næste 14 dage – allersenest 21. oktober.

Bestyrelsens rejseudvalg har dog tænkt sig, at diske op med et spændende rejseprogram, hvor vi både skal besøge Femern Bælt-forbindelsen og se på regionale udkants-mediers trange kår på Lolland-Falsters Folketidende. Vi har også flere kulturelle oplevelser i vente, så meld dig endelig til.

Som altid gælder tilmeldingen først for alvor, når du har betalt til kasserer Iben Hauschultz. Tilmelding kan ske ved at sende en mail til Iben Hauschultz, som derpå oplyser om betaling med mere.