Gastroturismekurser

4 gastroturismekurser

Ønsker du at udvikle konkrete gastroturismeprodukter og tjene penge på dem?

 

Ved tilmelde dig de 4 gastroturismekurser får du endnu flere kompetencer til at arbejde målrettet med pakketering, markedsføring og forretningsudvikling samt at forstå konceptet ‘gastroturisme’.


Det er gratis at deltage i kurserne.

 

3 grunde til at deltage i kurserne:

1. Du lærer at udvikle konkrete gastroturismeprodukter og kan tjene penge på oplevelserne.
2. Virksomheder, som har udviklet succesfulde gastroturismeprodukter, kommer og fortæller om deres erfaringer.
3. Du får et endnu større netværk. På kurserne arbejder vi sammen om at udvikle konkrete og salgsbare produkter indenfor gastroturisme.

 

BONUS: Efter endt kursus har du et konkret gastroturismeprodukt, du kan lancere i sæsonen 2020.

 

Hvorfor kurser i gastroturisme?

Gastroturisme handler om lokale madoplevelser og gastronomi, som er med til at tiltrække turister til Danmark. Madoplevelser kan f.eks. være

madfestivaler, madmarkeder og restauranter med Michelin-stjerner til lokale kulinariske oplevelser som røgerier, kroer og gårdbutikker. 

 

Løbende køres kurserne som en workshop, hvor der gennem perioden sammen med de andre deltagere udvikles gastroturismeprodukter, der kan afvikles i sommeren 2020.

 

Datoer

Kursusdagene er fra kl. 09.00-14.00 og datoerne er:

21. januar 2020

28. januar 2020

6. februar 2020

25. februar 2020

 

Hvor afholdes kurserne?

Aars Hotel

Himmerlandsgade 111

9600 Aars


Der er lækker forplejning alle kursusgange i form af morgenmad, frokost og kaffe m. kage.

 

Underviser

Jeanette Lund er underviser, men hun vil også inddrage eksterne oplægsholdere. Jeanette Lund brænder for at skabe udvikling i landdistrikterne og har sin egen virksomhed. Hendes spidskompetencer er bl.a. turisme, lokale fødevarer, grøn omstilling, oplevelsesøkonomi, forretningsudvikling og markedsføring. 

  

Vigtig information

Tilmeldingen er bindende, og ved tilmelding tilmelder man sig alle 4 kursusdage. Der er forplejning alle kursusgange i form af morgenmad, frokost og kaffe m. kage. Der er et no-show gebyr på 350 kr. pr. kursusgang. 

 

Kurset udbydes af VisitVesthimmerland, VisitMariagerfjord i samarbejde med Dansk Kyst- og Naturturisme som del af et EU-Socialfondsprojekt. Som deltager skal man opfylde projektets adgangskrav:

• under 250 årsværk

• en omsætning på under 275 mio. kr. og/eller en balance på under 325 mio. kr.
• direkte salg til turister

 

Som kursusdeltager skal din virksomhed udarbejde en vækstplan inden sidste kursusdag: https://www.dansketurismekompetencer.dk/om-os/udviklingsstrategi. Hvis din virksomhed allerede har en vækstplan, skal du ikke udfylde skabelonen. Der er mulighed for vejledning og hjælp til vækstplanen i løbet af kursusgangene.

 

VisitVesthimmerland og VisitMariagerfjord forbeholder sig retten til at sortere kursusdeltagere fra, som ikke opfylder ovenstående krav. I disse tilfælde kontakter VisitVesthimmerland og VisitMariagerfjord pågældende kursusdeltager.

VisitVesthimmerland - 53887999 - info@visitvesthimmerland.dk